Een man, een vrouw, twee Maserati’s en… een zweefvliegtuig.

Kort geleden werd Helicam-Europe  benaderd met de vraag of wij een zweefvliegtuig konden regelen voor een Maserati commercial. Niet direct core business van Helicam maar omdat we niet graag nee verkopen toch wat contacten ingeschakeld. Hieronder een mini verslag met de foto’s.

Op een mooie zonnige dag (de eerste dit jaar) vertrok ons vliegtuig om 5.00 ‘s ochtends op de trailer naar de locatie in Schoorl, waar het om 6.45 uur aan kwam. Korte kennismaking met cast en crew.

Zweefvliegtuig monteren

 

 

 

 

 

 

Na de koffie zat het vliegtuig vlot in elkaar (voor 8.00 uur) en waren we klaar voor de shoot.

De keuze om op eigen initiatief een parachute mee te nemen bleek een goede. Deze kreeg toch een groot aandeel in de commercial (de uiteindelijke commercial zullen we hier plaatsten zodra deze af is.).

Zowel voor de video- als de foto shoot hebben we het vliegtuig een aantal keer in de juiste positie gemanoeuvreerd. Er stond een vrij stevige wind maar maar het zweefvliegtuig bleef met beide wielen op de grond.

Verder hebben we de betreffende acteur instructies gegeven over het handig in en uitstappen. Niet iedereen stapt dagelijks uit een zweefvliegtuig.

13:30 zat de shoot erop.

Geen alledaagse opdracht voor ons want wij staan meestal achter de camera’s. Daar staan we nog altijd het best en het liefst, maar voor de afwisseling was dit toch wel een leuke klus.Russian Arm,acteur, actrice Maseratie

Set overviewMonitor acte screenshotActeur in cokpit fotoshoot

Categories: Geen categorie, nieuws

Comments are closed.