calamiteitentrainingLuchtopnamen en met name luchtvideo zijn een ideale aanvulling op de registratie van uw veiligheids- of calamiteiten training

Helicam-Europe heeft ruime ervaring met het registreren van trainingen en veiligheidsoefeningen voor onder andere evaluaties en educatieve doeleinden. Wij kunnen de complete oefening registreren en reconstrueren of een bijvoorbeeld een bepaalde communicatielijn volgen.

Deze trainingen worden regelmatig gehouden bij olie- en gasterminals en andere industrie├źn en bedrijven waar een verhoogd risico bestaat op grotere incidenten. Helicam-Europe beschikt over de nodige papieren om veilig op uw bedrijf te mogen filmen.

Wanneer u een oefening houdt op uw bedrijf kunnen wij met meerdere camera’s ter plaatse zijn. Zo kunnen wij een montage afleveren waarin zowel de gebeurtenissen op de plaats van het incident gevolgd kunnen worden als ook de beslissingen die op hetzelfde tijdstip in de controle kamer of crisiscentrum genomen worden.

Luchtopnamen van een groter gebied waar zich een ‘fictieve’ ramp afspeelt zijn (zeker in combinatie met grondopnamen) uitermate geschikt voor evaluatiedoeleinden. u krijgt hiermee een helder overzicht over wat zich op welk moment waar afspeelde. Zijn luchtopnames niet noodzakelijk, dan komen wij uiteraard enkel met grondcamera’s.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem contact met ons op en wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en beste methode.

Categories: nieuws

Comments are closed.