presentje namens Helicam-Europe voor de damesDe tijd voor luchtopnames is veelal wel voorbij tegen het einde van het jaar (wat wij overigens erg jammer vinden omdat ook de herfst en winter prachtige plaatjes opleveren met schitterende lichtinval), maar traditioneel betekenen de laatste weken van het jaar bij ons toch een hectische tijd. Veel projecten moeten nog even voor de kerst worden afgerond en tegelijkertijd doen wij een ronde langs onze relaties om een persoonlijk kerst en oudejaarsgroet te brengen met een leuk en dit jaar eetbaar presentje.

2012 is voor ons, ondanks de kwakkelende economie, een goed jaar geweest.
We hebben mooie producties mogen maken voor nieuwe en oude opdrachtgevers en we hebben een mooi begin gemaakt met een eigen documentaire in Namibië. Binnenkort zullen weer nieuwe videofragmenten op onze site verschijnen.

Voor 2013 staan alweer een aantal interessante filmprojecten klaar waar we op inhoudelijk en visueel vlak weer een feestje van willen maken. Er liggen plannen voor een nieuwe documentaire en een aantal grotere corporate films zitten in de pijplijn. Ook ons project voor de Nieuwe Hollandse Waterlinie gaat de tweede fase in.

Een jaar is lang en we hebben nog ruim voldoende plek om ook uw project te realiseren!

Hebt u nog niet eerder met luchtopnamen gewerkt, dan is eenvan de aanbiedingen op deze site wellicht interessant voor u. Uiteraard kunnen wij ook een voorstel op maat voor u maken.

Wij wensen u een zeer inspirerend, mooi en gezond 2013!

Wij hopen u in het nieuwe jaar (wederom) te mogen ontmoeten en mocht u in 2013 het overzicht kwijtraken, dan maken wij deze graag voor u!

Wilt u ook in het nieuwe jaar op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen; wij zijn ook te volgen op facebook en twitter.

 

Categories: nieuws

Comments are closed.