Luchtopnamen met bemande helikopter

Zijn luchtopnamen tot 300 meter niet hoog genoeg? Wilt u over grotere afstanden vliegen voor uw luchtopnames? De optie voor een bemande helikopter is dan een uitstekende keuze. Helicam-Europe heeft ruime ervaring met het maken van luchtopnamen vanuit een bemande helikopter.

Helicam-Europe maakt hierbij gebruik van een traditionele Wescam Camera-ophanging.

Een bemande helikoptervlucht is een kostbare aangelegenheid en vereist daarom een goede voorbereiding.

Doordat Helicam-Europe ruime ervaring heeft met het filmen vanuit een bemande helikopter, weet u zeker dat het maximale wordt gehaald uit uw vlieguren.
De coordinaten worden zorgvuldig vastgesteld, vergunningen worden geregeld en een de vliegroute nauwkeurig bepaald. Met een goed vooraf uitgedacht plan gaat de helikopter de lucht in.

Dankzij een goede voorbereiding kan Helicam-Europe in de lucht doelgericht te werk gaan maar tegelijk ook flexibel zijn. Een onverwachte mooie lichtinval door samenspel van zon en wolken, onverwachte, voor u interessante bedrijvigheid op de grond, Helicam heeft hier oog voor en kan er makkelijk op inspelen.

In overleg is het meestal mogelijk dat uzelf meevliegt met de helikopter samen met de regisseur/cameraman en uiteraard de piloot.