Afgelopen donderdag 23 mei kwam bij Auvimedia (waar Helicam-Europe onderdeel van is) de opdrachtbevestiging binnen voor het maken van een mooie nieuwe corporate film voor Gulf Petrochem. Voor ons een feestje.

We zijn hier uiteraard erg blij mee en best een beetje trots. In een eerder stadium hebben wij een concept ontwikkeld en een voorstel op tafel gelegd met een originele invulling voor een corporate film. Een film waarmee Gulf Petrochem zichzelf kan onderscheiden van haar concurrenten. Het is duidelijk dat zij niet vast willen houden aan de geijkte films maar kiezen voor eigenzinnigheid. Zodra de film klaar is hopen wij hier het bewijs te kunnen tonen.

Gulf Petrochem

In deze film wordt o.a. gebruik gemaakt van grondopnamen, animatie (en mix van animatie en real life beelden) en luchtopnames. Hoe we die luchtopnames gaan maken is nog even een puzzel. Een bemande helikoptervlucht kost een centje, maar het is tegelijkertijd weer erg lastig om een ‘drone’ mee te nemen naar de Emiraten. Daarbij maken we voor deze film ook opnamen in Tanzania, India, Singapore en Zwitserland.

Kortom een internationale uitdaging die wij graag aan gaan.

Half juni vertrekken wij weer naar Fujairah om met de opnamen te beginnen. Die reis grijpen wij meteen aan om ook andere nieuwe contacten te activeren.

Wij zijn overigens ten alle tijden ook in Nederland actief voor grote en kleine opdrachten.

Categories: Geen categorie, nieuws

Comments are closed.