A9xSKkhCIAAb0Xv.png-large

Luchtopnames, grondopnames, verhelderende animaties, info graphics en een doortimmerd script voor de perfecte veiligheidsinstructievideo’s.

Auvimedia heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in het filmen voor onder andere de petrochemische industrie. Bij vrijwel elk bedrijf binnen deze industriƫle tak staat veiligheid terecht met stip op nummer 1 binnen het beleid.

Voor diverse bedrijven binnen deze sector heeft Auvimedia in de loop der jaren dan ook veel videoproducties gemaakt die gericht zijn op het voorkomen en/of bestrijden van mogelijke calamiteiten, van instructievideo’s tot het vastleggen van veiligheidstrainingen.

Steeds meer partijen weten Auvimedia hiervoor te vinden. Voor de komende tijd zijn daarom weer twee mooie opdrachten bij ons binnengekomen, onder andere voor een van de afdelingen binnen de Nederlandse brandweer.

Auvimedia werkt momenteel aan een speciale productielijn met experts op het gebied van educatie en communicatie die volledig gericht is op het maken van veiligheidsinstructies voor oa de petrochemische industrie, transport, scheepvaart en chemische industrie.

Categories: nieuws

Comments are closed.