Fotografie Emiraten Time lapse Rotork fotografie Voor 't Manifold copy Een week geleden zijn wij vertrokken voor een trip naar de Verenigde Arabische Emiraten. Een van de doelen was het fotograferen en filmen op een aantal verschillende terminals voor opdrachtgevers in Nederland.

Mooie nieuwe terminals met goede veiligheidsvoorschriften en procedures (iets waar we oog voor hebben gekregen na jarenlange ervaring).

Alle terminals zijn gelegen in Fujairah.

Wij hebben voornamelijk gewerkt met onze nieuwe Nikon D800 fotocamera welke middels een uitgebreide rig ook prima functioneerd als videocamera. Vooral de 14-24 mm groothoek zoom leverde spectaculair beeldmateriaal.

Met deze camera hebben we in Fujairah ook de eerste stappen gezet in het gebruik van time lapse en de resultaten zijn veelbelovend.

Voor het close-up werk en vanwege de goede steady-shot techniek hebben we ook een Sony video camera mee.

Voorbeelden zullen we hier binnenkort plaatsen. Tot die tijd zult u het moeten doen met kiekjes van de helicam-Auvimedia brigade zelf.

Zoals het er nu naar uit ziet zullen we spoedig terugkeren voor mooie luchtopnamen. Updates over onze werkzaamheden aldaar volgen binnenkort.

Categories: nieuws

Comments are closed.